Preloader icon
Loading Events
  • This event has passed.

WIMA Rally 2018 Finlanda

July 30, 2018 - August 4, 2018

Ca filiala a Wima World, Wima România are posibilitatea să participe la întâlnirile anuale ale organizației-mamă.

Desfășurate în fiecare an în altă țara membră, aceste întâlniri sunt pentru participante un prilej de a vizita globul pământesc, eventual călare până la locația întâlnirii, de a savura frumusețile țărilor organizatoare și, mai ales, de a lega prietenii, care în unele cazuri dăinuiesc zeci de ani.

WIMA Rally 2018 a avut loc în Finlanda în perioada 30.07 – 04.08, în una din cele mai frumoase zone ale acesteia, Solliden Camping din Parainen. La întrunire au participat în premiera și 4 membre WIMA România. În timp ce Vera și Ina au ajuns călare, Dayana și Mihaela au participat tourist style. Lucru care nu a știrbit însă nimic din intensitatea evenimentului, marcat de prietenie și de un plăcut amalgam cultural care caracterizează aceste întâlniri internaționale.

Din Japonia până în Curacao, 300 de motocicliste din numeroase țări s-au întâlnit din nou, unele fiind la a 15-a participare! Nu a contat nici vârsta, cea mai vârstnică motociclistă având 73 de ani, cea mai tânără 17.

Parada de încheiere, tradițională ca la orice întâlnire, a înșiruit peste 200 de motociclete care au mărșăluit pe străzi și au fost întâmpinate cu multe saluturi și zâmbete.

La prezentările pe care fiecare țară a avut ocazia să le facă, România – cea mai tânără membră la acea vreme – a fost primită cu deosebit entuziasm și foarte repede a apărut întrebarea: “Pe când un WIMA Rally în România?”

Deși ar fi un gând minunat, pentru aceasta mai avem de așteptat câtiva ani, planificarea fiind deja făcută pentru următorii 5 ani. Până atunci ne reîntâlnim la Rally-urile din Marea Britanie, în 2019, din Germania, în 2020, șamd.

Details

  • Start: July 30, 2018
  • End: August 4, 2018

Venue

Organizer

X
To top