Preloader
Preloader

DESPRE IESIRILE WIMA ROMANIA SI NU NUMAI

WIMA sprijina femeile pasionate de motociclism inca din 1950. Pagina de Facebook a WIMA Romania si site-ul continua aceasta traditie.

Avem propriul nostru coltisor dedicat motociclismului, unde putem vorbi si impartasi experientele noastre cu si despre motociclism si motociclete.

WIMA este destinata tuturor femeilor interesate de motociclism, de orice varsta. 

BENEFICII MEMBRE

WIMA Romania

TURE ORGANIZATE

Imagineaza-ti o plimbare de jumatate de zi sau chiar o zi intreaga, prin oras sau prin imprejurimi, o locatie minunata la capatul calatoriei, unde te poate asteapta un desert sau o cafea, iar la finalul turei multe zambete si multe prietene.

INTALNIRI

Cu peste 100 de membre in intreaga tara, organizam intruniri impreuna cu fetele motocicliste. Ne intalnim ori de cate ori putem si gazduim regulat diverse petreceri și evenimente pentru membrele noastre.

DISCOUNT-uri parteneri

Toate membrele WIMA Romania au dreptul la reduceri in baza membership-ului. Reduceri substantiale la partenerii nostrii, plus alte beneficii.

CERINTE

REGULAMENT

Cine poate fi membru?
Fetele sau femeile de peste 16 ani care au o pasiune pentru motociclism și motociclete. Calitatea de membra pe grup nu este conditionata de posesia permisului/motocicletei. NU poate fi membru cineva care isi ascunde identitatea sau isi asuma o identitate falsa, conturile comune, nu se accepta profilurile personale folosite in loc de pagina de business. Nu vor fi admisi in grup barbati. Persoanele care incalca aceasta regula vor fi excluse din grup imediat.

Postarea de evenimente.
Daca vrei sa promovezi un eveniment, o campanie, blog, companie proprie, articol propriu sau orice altceva ce poate fi considerat reclama, o poti face intr-un singur post propriu dedicat subiectului, fara a face spam pe alte postari. Postarea de evenimente non-moto este admisa atata vreme cat se incurajeaza socializarea intre membre. Ex: ma duc la concertul x, cine vine? Daca aveti evenimente legate de activitatea proprie pe care le doriti promovate o puteti face in acel post unic unde va descrieti/promovati afacerea.

Reguli de conduita pe grup.
DON’Ts
Nu se va folosi limbaj licentios, injurii, amenintari, etc. orice abatere va fi sanctionata cu excluderea imediata, fara avertizare. Nu se tolereaza hate-speech, discriminarea pe orice criterii. Cine blocheaza vreunul din admini va fi blocata pe grup. Este interzisa promovarea agresivitatii in trafic, comportamentului iresponsabil, sfaturi de conduita periculoasa in trafic, etc. Se va promova prin toate mijloacele mersul responsabil si in limitele legale. Nu uitati ca avem foarte multe incepatoare in grup!

Sinceritate și etică în ce privește ajutorul gratuit.
Daca oferi cuiva ajutor sau sfaturi gratuite si observi ca priceperea ta nu e pe masura problemelor, fii sincera si recunoaste asta. Nu cauza prejudicii persoanelor cu mai putine cunostinte tehnice sau de pilotaj. Nu se permite sub nicio forma preluarea de conversatii sau orice informatii sensibile din acest grup catre alte grupuri sau in alte conversatii, cine va fi depistata va fi exclusa automat din grup. Nu se admit furatul de poze din orice surse si preluarea de texte fara sa se mentioneze autorul.

Regula impotriva SPAM-ului pe grup.
Stim ca sunt multe poze cu moto si glumite dragute pe net, dar te rugam sa mentii aceste postari la un minim, daca nu chiar deloc. Abuzul va fi sanctionat. In schimb sunt incurajate poze cu voi, cu motoarele voastre, cu plimbarile voastre. SPAM mai este si: orice postare care nu contine informatii si lucruri utile sau interesante legate de moto. Orice postare care vinde sau promoveaza ceva neconform cu subiectul acestui grup. Orice postare care nu contine decat linkuri, fara interes pentru membrele acestui grup. Nu vor fi permise urmarirea intereselor personale individuale prin folosirea acestui grup, pentru activitati care contravin scopurilor si spiritului accestui grup.

DO’s
Prezentati-va pe grup. Ne place sa cunoastem persoane, motoare si aventuri noi. Postati orice informatii credeti ca ar fi utile comunitatii. Daca se pun intrebari la care va puteti aduce contributia, va rugam sa raspundeti. Veniti la intrunirile saptamanale sau evenimentele organizate de WIMA cand aveti ocazia, de aceea exista acest grup, pentru a ne cunoaste intre noi!

Anunturile de vanzari.
Sunt permise anunturi de vanzari postate NUMAI in albumul dedicat, cu obiecte/echipamente/ motociclete care sa va apartina. (Nu de la fratele/ iubitul/olx). Nu dati share la anunturi second sau super-oferte neverificate. Anuntul de vanzare trebuie sa fie complet, sa contina orasul, marca, masuri, diversele probleme, pretul. Comentariile vor fi oprite si se va discuta pe privat intre persoanele interesate.

Administratorii isi rezerva dreptul de a scoate din grup sau de a sterge postari care nu sunt conforme cu spiritul grupului sau care incalca prezentul regulament. La prima abatere, membra este atentonata. La cea de-a doua este stearsa postarea. La cea de-a treia va fi scoasa din grup. Toate excluderile din grup atrag dupa sine si anularea statutului de membra WIMA, indiferent cat mai are persoana respectiva din anul plătit.

EVENIMENTE VIITOARE

URMATOARELE TURE

To top