Cine poate fi membru? Fetele sau femeile de peste 16 ani care au o pasiune pentru motociclism și motociclete. Calitatea de membră pe grup nu este condiționată de posesia permisului/ motocicletei. NU poate fi membru cineva care îşi ascunde identitatea sau îşi asumă o identitate falsă, conturile comune, nu se acceptă profilurile personale folosite în loc de pagină de business. Nu vor fi admiși în grup bărbați. Persoanele care încalcă această regulă vor fi excluse din grup imediat.

Postarea de evenimente Dacă vrei să promovezi un eveniment, o campanie, blog, companie proprie, articol propriu sau orice altceva ce poate fi considerat reclamă, o poți face într-un singur post propriu dedicat subiectului, fără a face spam pe alte postări. Postarea de evenimente non-moto este admisă atâta vreme cât se încurajează socializarea între membre. Ex. mă duc la concertul x, cine vine. Dacă aveți evenimente legate de activitatea proprie pe care le doriți promovate o puteți face în acel post unic unde vă descrieți/ promovați afacerea.

Reguli de conduită pe grup: DON’Ts Nu se va folosi limbaj licențios, injurii, amenințări, etc. orice abatere va fi sancționată cu excluderea imediată, fără avertizare. Nu se tolerează hate-speech, discriminarea pe orice criterii. Cine blocheaza vreunul din admini va fi blocată pe grup. Este interzisă promovarea agresivității în trafic, comportamentului iresponsabil, sfaturi de conduită periculoasă în trafic, etc. Se va promova prin toate mijloacele mersul responsabil și în limitele legale. Nu uitați că avem foarte multe începătoare în grup!

Sinceritate și etică în ce privește ajutorul gratuit: Dacă oferi cuiva ajutor sau sfaturi gratuite și observi că priceperea ta nu e pe măsura problemelor, fii sinceră și recunoaște asta. Nu cauza prejudicii persoanelor cu mai puține cunoștințe tehnice sau de pilotaj. Nu se permite sub nicio formă preluarea de conversații sau orice informații sensibile din acest grup către alte grupuri sau în alte conversații, cine va fi depistată va fi exclusă automat din grup. Nu se admit furatul de poze din orice surse și preluarea de texte fără să se menționeze autorul.

Regula impotriva SPAM-ului pe grup: știm că sunt multe poze cu moto și glumițe drăguțe pe net, dar te rugăm să menții aceste postări la un minim, dacă nu chiar deloc. Abuzul va fi sancționat. În schimb sunt încurajate poze cu voi, cu motoarele voastre, cu plimbările voastre. SPAM mai este și: orice postare care nu conţine informaţii şi lucruri utile sau interesante legate de moto. Orice postare care vinde sau promovează ceva neconform cu subiectul acestui grup. Orice postare care nu conţine decât linkuri, fără interes pentru membrele acestui grup. Nu vor fi permise urmărirea intereselor personale individuale prin folosirea acestui grup, pentru activități care contravin scopurilor și spiritului accestui grup.

DO’s: Prezentaţi-vă pe grup. Ne place să cunoaştem persoane, motoare și aventuri noi. Postaţi orice informaţii credeţi că ar fi utile comunităţii. Dacă se pun întrebări la care vă puteţi aduce contribuţia, vă rugăm să răspundeţi. Veniți la întrunirile săptămânale sau evenimentele organizate de WIMA când aveți ocazia, de aceea există acest grup, pentru a ne cunoaște între noi!

Anunțurile de vânzări Sunt permise anunțuri de vânzări postate NUMAI în albumul dedicat, cu obiecte/ echipamente/ motociclete care să vă aparțină. (Nu de la fratele/ iubitul/ olx). Nu dați share la anunțuri second sau super-oferte neverificate. Anunțul de vânzare trebuie să fie complet, să conțină orașul, marca, măsuri, diversele probleme, prețul. Comentariile vor fi oprite și se va discuta pe privat între persoanele interesate.

Administratorii îşi rezervă dreptul de a scoate din grup sau de a şterge postări care nu sunt conforme cu spiritul grupului sau care încalcă prezentul regulament. La prima abatere, membra este atenţionată. La cea de-a doua este ştearsă postarea. La cea de-a treia va fi scoasă din grup. Toate excluderile din grup atrag după sine și anularea statutului de membră WIMA, indiferent cât mai are persoana respectivă din anul plătit.