Preloader
Preloader
COMUNITATE

Misiunea noastra este sa construim o comunitate frumoasa si puternica. Sa ne dezvoltam impreuna intr-un grup compact si bine sudat.

PASIUNE

Accesul in WIMA nu este conditionat decât de pasiunea pentru motociclism a femeilor, nu de nationalitate, permis obtinut au ba, sau alte criterii.

MOSTENIRE

Ne dorim sa cream o comunitate frumoasa si puternica, sa impartasim experiente si cunostinte, sa facilitam accesul la reteaua internationala a fetelor care aleg sa plece in calatorii in afara tarii.

FAMILIE

WIMA, familia fetelor motocicliste din Romania.

WIMA este despre sustinerea oferita( nu doar cea oferita de sutiene😂), despre prietenie, despre respect, ajutor neconditionat. Despre acel moment( nu, nu doar despre acel moment al lunii) cand ramai in mijlocul strazii si pui mana pe telefon si gasesti sfaturi bune si cineva care te va ajuta. Despre o comunitate in care testosteronul si orgoliile sunt inlocuite de incurajari si energie pozitiva! Sending hugs to all !!! 🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗🤗
Andreea
Membra WIMA
Pentru mine, WIMA România înseamnă un ajutor oferit necondiționat exact atunci când ai nevoie. Știu că pot pleca oriunde în România cu motocicleta și nu voi avea probleme fără rezolvare. Comunitatea creată este un suport moral și un mediu prietenos în care te poți dezvolta, poți comunica liber despre subiecte comune și este o excelentă sursă de informații.
Adriana
Membra WIMA
Mai tineti minte reclama aceea in care se facea reclama la o ciocolata , Poiana cred , daca ma mai tine memoria inca , in care o mamica fuge intr-o camera ,pune canapeaua in usa si fericita savureaza o tableta din ciocolata ? E , WIMA e momentul in care inchid usa si savurez un moment doar pentru mine ! Lasand metafora , ma bucur ca exista WIMA si ca exist si eu in ea alaturi de femei minunate si curajoase !
Anisoara
Membra WIMA
Pentru mine WIMA România a fost ca lampa lui Aladdin. Am găsit-o pur din întâmplare și fiindcă am avut în mine ce trebuia, cu ajutorul ei mi-am transformat visul în realitate. Am găsit fete mișto, vesele, super prietenoase, cu cel mai fain simț al umorului, oameni cu care te simți "acasă" oriunde te-ai duce, ca o familie care te susține când ai nevoie și se bucură cu tine când ți-au ieșit lucrurile cum ai vrut. Și am mai găsit ceva. O formă nouă de fericire într-o oază de normalitate.
Andreea
Membra WIMA
Pentru mine inseamna un tot ce e legat de mobra 🙂, o lume faina, prietene noi, plimbari oriunde..cu asteptarea fiecarui inceput de sezon la SMAEB😉, ture pe circuit, responsabilitatea purtarii echipamentului moto sa evitam problemele. Respect Miha! Asfalt uscat gagici!🏍🏍🏍
Adita
Membra WIMA
M-a atras imediat ce v-am descoperit O comunitate a femeilor . Cand m-am dus sa achit taxa de membru la banca,domnisoara de la ghișeu a exclamat: ce frumos ! Da,într-adevăr frumos si mi-a întărit convingerea că am ales bine sa fiu langa voi. Multumesc. ✌❤.
Cristina
Membra WIMA

Povestea

Prezenta in peste 30 de tari, pe 5 continente, WIMA promoveaza motociclismul in randul femeilor. Cu sau fara permis, daca iubiti motociclismul sunteti binevenite in comunitatea Women International Motorcycle Association – Romania. Mai multe despre noi aflati aici pe www.wimaromania.com pe pagina de facebook WIMARomania sau pe grupul WIMA Romania.

To top