Ștafeta WIMA România WeMeet@

Ștafeta WIMA România WeMeet@

Suntem peste 100 de membre în WIMA România din diferite orașe. Multe ne întâlnim în mare parte la cele două întruniri anuale sau la evenimente locale.

Suntem femei și ne place socializarea.
De aceea ne-am gândit la un nou proiect, menit să ne readucă împreună!

Mecanismul Ștafetei
WIMA România


Câteva dintre motociclistele dintr-un oraș o preiau pe Wimeta :) ca pasageră și merg în următorul oraș într-o zi de weekend, unde se întâlnesc cu membrele locale care o vor prelua pe Wimeta ca pasageră mai departe. 

Zilele de deplasare, traseul, locul de întâlnire și participantele vor fi stabilite local între fetele din cele două orașe alăturate.


Ștafeta pornește pe 7 mai și se va încheia pe

1octombie. Avem 20 de weekend-uri la dispoziție. Ca să vă cunoașteți mai bine, recomadăm să petreceți o seară împreună, să stați peste noapte în orașul gazdă, să nu faceți preluarea numai la o cafea.


O bere, o pizza leagă prieteniile mai strâns. Faceți fotografii și filmulețe de pe drum și de la întâlnire. Folosiți săptămâna în care o aveți pe Wimeta ca să îi aratați orașul, locurile lui interesante, job-urile și familiile voastre și laudați-vă cu poze și filmulețe postând AICI 


Toate vrem să vă cunoaștem pe voi și orașul în care traiți. Hai să arătăm ca suntem gazde bune și, mai ales, creative!
Să alegem împreună Orașul WIMA 2022!

Traseul propus

Wimeta își începe călătoria din București și merge către Tulcea, mai exact ajunge la Măcin. De la Măcin pleacă dornică să ajungă taman la Satu Mare. Nu poposește mult la Satu Mare căci musai trebuie să ajungă la Cluj.
După popasul de la Cluj, pornește catre Deva, apoi, Sibiu, Ramnicu Vălcea, Curtea de Argeș, Pitești, Târgoviște, Ploiești, Buzău, Bârlad și își trage puțin sufletul la Brașov.
Aventura Wimetei nu se oprește însă la Brașov, așa că urmăriți-ne!

#wemeet@

Vom face un grup pe facebook, unde vom aduna toate "momentele" pe care Wimeta le petrece alături de membrele WIMA România.

Orașul care adună cele mai multe aprecieri până la final, aprecieri datorate creativității întâlnirii organizate de gazde sau ipostazelor de pe traseu, va fi declarat Orașul WIMA 2022.

Copyright © 2022 WIMA România