parallax background

Hai cu noi la ediţia a II-a a paradei MOTO exclusiv feminină!

WIMA Rally Finlanda 2018
August 4, 2018
Motociclistele românce au purtat ştafeta mondială WRWR prin România
June 1, 2019
 

WIMA România – Asociația Femeilor Motocicliste, cu sprijinul Salonului de Motociclete, Accesorii și Echipamente București (SMAEB), invită toate doamnele și domnișoarele motocicliste SÂMBĂTĂ, 20 Aprilie, la ora 10:00, la o paradă moto… la puterea feminină.

După succesul ediției din 2018, când am defilat motorizate prin București cu peste 50 de motocicliste, anul acesta vrem să fim de două ori mai multe, așa că veniți alături de noi!

Adunarea pentru a doua ediție a paradei moto dedicată exclusiv femeilor motocicliste se va face în parcarea SMAEB 2019 – pe aleea centrală a Romexpo, în fața pavilionului dedicat – între orele 10:00 – 10:30.

 
Plecarea pe traseu va fi la ora 11:00 urmând traseul: Romexpo – Arcul de Triumf – Piața Victoriei – Calea Victoriei – Cercul Militar Național – Piața Universității – Piața Romană – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Romexpo.

Fetelor, vă așteptăm în număr cât mai mare! Vrem ca participanții la trafic să conștientizeze prezența motocicliștilor în trafic,să promovăm mersul pe două roți și condusul preventiv (veniți cu echipament moto!) și ne dorim să încurajăm doamnele și domnișoarele care nu au încă permis moto să aleagă acest stil de viață/mijloc de transport.

Kit-ul WIMA România disponibil pentru SMAEB 2019 cuprinde materialele făcute special pentru acest eveniment!

Comments are closed.