parallax background

WIMA Rally Finlanda 2018

Prima paradă MOTO exclusiv feminină
April 21, 2018
Hai cu noi la ediţia a II-a a paradei MOTO exclusiv feminină!
April 20, 2019
 

D esfăşurate în fiecare an în altă ţară membră, aceste întâlniri sunt pentru participante un prilej de a vizita globul pământesc, eventual călare până la locaţia întâlnirii, de a savura frumuseţile ţărilor organizatoare şi, mai ales, de a lega prietenii, care în unele cazuri dainuiesc zeci de ani.

WIMA Rally 2018 a avut loc în Finlanda în perioada 30.07 – 04.08, în una din cele mai frumoase zone ale acesteia, Solliden Camping din Parainen. La întrunire au participat în premieră şi 4 membre WIMA România. În timp ce Vera şi Ina au ajuns călare, Dayana şi Mihaela au participat tourist style. Lucru care nu a ştirbit însă nimic din intensitatea evenimentului, marcat de prietenie şi de un plăcut amalgam cultural care caracterizează aceste întâlniri internaţionale.

„Din Japonia până în Curacao, 300 de motocicliste din numeroase ţări s-au întâlnit din nou, unele fiind la a 15-a participare! ”

 

Nu a contat nici vârsta, cea mai vârstnică motociclistă având 73 de ani, cea mai tânără 17.

Parada de încheiere, tradiţională ca la orice întâlnire, a înşiruit peste 200 de motociclete care au mărsăluit pe străzi şi au fost întâmpinate cu multe saluturi şi zâmbete.La prezentările pe care fiecare ţară a avut ocazia să le facă, România – cea mai tânără membra la acea vreme – a fost primită cu deosebit entuziasm şi foarte repede a apărut întrebarea: “Pe când un WIMA Rally în România?”

Deşi ar fi un gând minunat, pentru aceasta mai avem de aşteptat câţiva ani, planificarea fiind deja făcută pentru următorii 5 ani. Până atunci ne reîntâlnim la Rally-urile din Marea Britanie, în 2019, din Germania, în 2020, şamd.

parallax background

De pus text

Comments are closed.