parallax background

Pink Ride 2023

WIMA Gathering – Intrunirea de toamna de la Cartisoara
August 25, 2023
Wima Start Sezon Barfe 2023
November 15, 2023


Am adus o pată de culoare în ultima zi de vară din această toamnă pe șoselele din București prin Parada Roz WIMA 2023 – Editia a treia a campaniei de conștientizare a cancerului de sân, Pink Ride.


Peste 100 de motociclete au defilat prin centrul capitalei pentru a atrage atenția asupra nivelului alarmant de creștere a incidenței cancerului de sân și pentru a îndemna astfel femeile de toate vârstele să meargă o dată pe an la control și să se asigure că sunt bine. Ca în fiecare an ne-am bucurat de sprijinul comunității moto care ni s-a alăturat pe parcursul traseului dar și în procesul de strângere de fonduri. Suntem recunoscători partenerilor noștri de la Vespa Club Bucuresti care au pus încă o dată umărul la treabă alături de noi, și nu în ultimul rând, ne onorează sprijinul Politia Rutiera Udristei, Ovidiu Munteanu dar și CMPB - Compania Municipală Parking București, cu ajutorul cărora plimbarea noastră lejeră s-a desfășurat absolut impecabil.
Mulțumim și prietenilor noștri de la The Bike Hub Romania care ne-au așteptat cu brațele și cu porțile deschise dar și cu ceva bun la finalul paradei. Și pentru că nu se poate paradă fără să ne tragem în poze, nelipsita Cristina Cantacuz a fost lângă și printre noi alături de Dragos Mutafa, și în curând vom reveni și cu link de poze pentru toată lumea. Nu în ultimul rând, mulțumim Tiberiu Troia pentru live pe pagina Povesti cu motoare. Ne bucurăm că și de data aceasta presa a manifestat interes pentru cauza noastră, dovadă că este nevoie mare de astfel de inițiative care ne trezesc din indiferență și salvează vieți.
Anul acesta în cutia roz am strâns 4000 lei și am primit donații și în contul asociației.
Acești bani merg către un caz concret din comunitatea noastră, o femeie absolut extraordinară, puternică, frumoasă, ambițioasă și o luptătoare desăvârșită, care se confruntă cu acest diagnostic și pe care o îmbrățisăm cu toată puterea noastră și a comunității din care am dovedit, încă o dată, că facem cu toții parte ❤️ #WeAreFamily #WeAreCommunity #WIMAsisterhood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *