parallax background

Ride Pink 2021

D915 Bayburt -> Of Yolu, cel mai periculos drum din lume
October 8, 2021
Parada 1 Dec
December 1, 2021
 

Campania Ride Pink, unul dintre cele mai frumoase proiecte WIMA de anul acesta, ne-a dat ocazia să ajutăm femei extraordinare, care trec prin această boală, dar și pe cei dragi lor care au nevoie la rândul lor de resurse pentru a le putea fi alături.

În urma acestei campanii derulată pe durata lunii Octombrie - Luna cancerului la sân, am strâns 7700 lei care au ajuns la Asociația ROZ, un grup de oameni empatici, dedicați și foarte bine organizați, care ajută pacientele care suferă de cancer mamar și pe familiile lor să treacă prin această experiență cu Răbdare, Optimism și Zâmbet. Am povestit mai multe cu reprezentantele asociației pe pagina noastră.

Am reușit să facem acest proiect nu singure, ci alături de familiile, prietenii și partenerii noștri care ne-au sprijinit atât financiar cât și prin distribuirea mesajului nostru de prevenție a cancerului mamar. Mulțumim încă o dată Vespa Club București pentru efortul pe care l-au depus în această campanie și buna dispoziție care a venit la pachet.

Mulțumim sponsorilor: eArhiva, The Bike Hub Romania, Călare pe două roți, Hey Moto, Touratech Romania, Infinite Rider, Carpathian 2 Wheels Guide, M2R Moto care au făcut donații fie în bani fie în produse pe care noi ulterior le-am licitat. Mulțumim și partenerului nostru media, Dus cu Vaca, pentru promovare și sprijin pe parcursul campaniei. Mulțumim echipei WIMA care s-a ocupat atât de arhitectura cât și de execuția acestui proiect frumos. Nu în ultimul rând mulțumim celor care au licitat pentru produsele pe care le-am pus la dispoziție pe pagina noastră în timpul campaniei. Sperăm să vă bucurați atât de componența funcțională a acestora, cât și de faptul că prin gestul vostru ați dat speranță unor oameni care au mare nevoie de ea.

#InformațieȘiPrevenție #WeAreFamily #WIMASisterhood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *