parallax background

Ziua motociclistei 2022

Parada 1 Dec
December 1, 2021
Siguranță pe două roți 2022
March 26, 2022
 

A trecut și petrecerea noastră, pe care am așteptat-o mai ceva ca pe Moș Crăciun, că Moșu' vine în fiecare an dar noi nu am mai organizat o petrecere din 2020 și ne era tare dor.

Și că tot trecuse o grămadă de vreme de când nu am mai stat pe larg la povești, ne-am pus la curent cu ce a mai făcut fiecare dar am și am petrecut nebunește, condensat, ce-i drept, de la 6 până la 10, regulamentar. Toate fetele au primit moto-mărțișoare de la Infinite Rider, care a oferit premii și în cadrul tombolei pentru participanți, alături de SmallGear. Cum party fără concert e ca pizza fără blat, ne-au cântat două trupe super faine din familia noastră moto, trupa De Ce și trupa The Pithoss. Nu în utimul rând, am vorbit și despre planurile pentru 2022 ale campaniei Siguranță pe doua roți împreună cu prietenii noștri, Black Helmets și Free Riders.

Știm că am mai făcut-o, dar nu e niciodată suficient. Mulțumim tuturor invitaților, cluburilor, partenerilor și prietenilor care au petrecut în familia WIMA seara de 5 martie, și astfel au sărbătorit încă o dată femeile motocicliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *